stiri Braila – debraila.ro

O brăileancă a fost prinsă cu 900 grame de CRISTAL, droguri ascunse în haine | Femeia a fost REȚINUTĂ

O brăileancă a fost reținută pentru trafic de droguri de mare risc, iar un bărbat, rudă cu femeia, a fost plasat sub control judiciar pentru deţinere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

Pe 1 noiembrie, o femeie a fost depistată de polițiștii de la SCCO Brăila, în municipiul Brăila, deținând asupra sa, în scopul comercializării, aproximativ 900 de grame de cristal (3-CMC, drog de mare risc), cantitate ascunsă în interiorul unui obiect vestimentar purtat la acel moment.

De asemenea, asupra acesteia au fost descoperiți 6.000 de lei și 200 de euro.

A doua persoană vizată de acțiunea SCCO Brăila, un bărbat, a fost prinsă tot pe 1 noiembrie și tot în municipiul Brăila.

Individul ar fi procurat și deținut, pentru consum propriu, droguri de mare risc, respectiv 3,38 grame de cristal (3-CMC).

Astfel, pe 2 noiembrie, procurorii DIICOT Brăila au dispus reținerea femeii și măsura controlului judiciar față de bărbat, cele două persoane fiind rude.

În cele din urmă, pe 3 noiembrie, DIICOT a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă a femeii, pentru 30 de zile.

Comentarii