stiri Braila – debraila.ro

Noul subprefect Draghincescu, in LACRIMI, la investire | Despre impacarea cu PNL: „Granita dintre iubire si razboi este extrem de subtire”

Simona Draghincescu, cel de-al doilea subprefect al judetului Braila, a depus, marti, juramantul, in cadrul unei ceremonii organizate prin videoconferinta.

Vizibil emotionata, Draghincescu a izbucnit in lacrimi atunci cand a rostit primele cuvinte in calitate de subprefect, precizand ca „este un moment de mare incarcare emotionala, avand in vedere prin ce am trecut de-a lungul timpului”.

In ultimii patru ani, si nu numai, Simona Draghincescu a fost, de departe, unul dintre cei mai aprigi critici ai PNL pe plan local, folosind, de cele mai multe ori, apelative extrem de dure la adresa liberalilor.

Mai mult decat atat, in trecut, subprefectul l-a acuzat pe Alexandru Danaila, actualul presedinte al Organizatiei Judetene PNL, pe atunci viceprimar al municipiului, ca „i-a fabricat” un dosar penal.

Referitor la razboiul politic cu PNL si faptul ca a acceptat numirea in functia de subprefect de catre Guvernul Orban, Simona Draghincescu a vorbit despre faptul ca „granita dintre iubire si razboi este extrem de subtire si intotdeauna se poate trece fie intr-o parte, fie in cealalta”.

„Este adevarat, asa este… cum ati spus (n.r. Referitor la razboiul cu PNL). Asa cum spunea si colegul dumneavoastra, granita dintre iubire si razboi este extrem de subtire si intotdeauna se poate trece fie intr-o parte, fie in cealalta. Faptul ca am fost nominalizata de premierul Ludovic Orban in calitatea de subprefect al judetului Braila imi confirma ca cineva de la PNL, si cu siguranta si de la PNL Braila, a apreciat activitatea mea administrativa”, a declarat subprefectul.

Si prefectul Catalin Boboc a facut o remarca cu privire la cele spuse de Draghincescu: „Cu alte cuvinte, cele mai mari razboaie sunt din dragoste!”

„Intotdeauna a fost asa, da! Si invers: de la dragoste, la razboi e foarte putin!”, a continuat subprefectul Draghincescu.

Comentarii