stiri Braila – debraila.ro

Noul prefect al judetului A DEPUS juramantul | „Fie ca anul 2018, sa reprezinte pentru noi, brailenii, un reper de unitate, de realizari a noi punti de intelegere si de pace sociala”

Noul prefect al judetului, Adrian-George Paladi, a fost instalat oficial in functie, vineri, in prezenta secretarului de stat in Ministerul Afacerilor Interne, comisarul-sef de politie Mihai Dan Chirica, a presedintelui Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac si a primarului Marian Dragomir, precum si a unor parlamentari, primari de localitati si sefi de institutii. Evenimentul a avut loc, la ora 11:00, in Sala Mare a Palatului Administrativ.

Incepand de joi, cand hotararea de Guvern a fost publicata in Montorul Oficial, Paladi este oficial prefect. In varsta de 38 de ani, reprezentantul Guvernului a fost comisar grad I superior in cadrul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului, de unde a si fost detasat.

Secretarul de stat Chirica, responsabil cu relatia dintre minister si Institutiile Prefectului, i-a multumit fostului prefect Madalina Cochino pentru activitatea depusa, descriind-o ca fiind „un profesionist”.

„Va multumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o in timpul mandatului de prefect. Multumesc domnului presedinte al Consiliului Judetean, domnului primar Marian Dragomir, conducatorilor structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, ale structurilor publice deconcentrate, dar, nu in ultimul rand, si colegilor din cadrul institutiei, pentru sprijinul permanent pe care l-am simtit. Doresc noului prefect sa aiba privilegiul unei astfel de colaborari in beneficiul comunitatii noastre. Succes!”, a spus Cochino.

La randul sau, Adrian-George Paladi, dupa ce a depus jurmantul, a citit un discurs notat pe o foaie, vizibil emotionat.

„Este o mare onoare pentru mine si, in egala masura, o provocare si o imensa responsabilitate. Sunt pe deplin constient ca nu este o misiune usoara. As dori sa va asigur ca voi depune toate diligentele pentru a-mi indeplini cu cinste si onoare atributiile si competentele ce imi revin. Pentru aceasta, cred ca este necesara o buna conlucrare cu toate autoritatile locale, o informare reciproca si operativa cu privire la problemele care apar, gestionarea eficienta a acestora si implicarea tuturor institutiilor abilitate pentru a pune in practica obiectivele economice si sociale din programul de guvernare, dar si indeplinirea obiectivelor specifice fiecarei autoritati, in spiritul legii si cu respectarea stricta a acestora. Consider ca doar impreuna putem sa raspundem acestor asteptari si fac apel la conducatorii unitatilor administrativ-teritoriale din comune, orase si municipiul Braila, a institutiilor deconcentrate, a celorlalte autoritati, pentru a raspunde tuturor solicitarilor cetatenilor. In final, as dori sa multumesc Guvernului pentru increderea acordata si dumneavoastra, celor prezenti, pentru o viitoare colaborare rodnica si constructiva, asigurandu-va de stima si respectul meu. Multumesc si doamnei prefect pentru activitate si ii urez succes in continuare. Va doresc tuturor celor prezenti rezultate pe masura asteptarilor si eforturilor depuse de fiecare in parte. Fie ca anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, sa reprezinte pentru noi, brailenii, cat si pentru toti romanii, un reper de unitate, de realizari a noi punti de intelegere si de pace sociala. Si pentru ca se apropie sarbatorile de iarna si Noul An va doresc inca de pe acum „La multi ani!” si „Multa sanatate”, dumneavoastra si tuturor colegilor dumneavoastra. Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, a precizat noul prefect al judetului.

Comentarii