stiri Braila – debraila.ro

Noul manager de la Județean? | Chiriac: „Aștept și din partea brăilenilor sugestii” | Șeful CJ spune că va discuta și cu șefii secțiilor Spitalului Județean de Urgență despre înlocuitorul lui Rașnoveanu

Francisck Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean, a anunțat, miercuri, pe o rețea de socializare, faptul că a primit demisia Deliei Râșnoveanu, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, „un gest care era absolut necesar”.

Chiriac a mai precizat că va numi un manager interimar, care să conducă spitalul până la organizarea concursului, doar după consultarea Consiliului de Administrație al unității spitalicești, dar și a șefilor de secții, cerându-le, totodată, și brăilenilor să vină cu sugestii pentru înlocuitorul Deliei Rasnoveanu.

„Voi demara procedurile care se impun, însă doar după consultarea Consiliului de Administrație. În același timp, aștept și din partea brăilenilor sugestii cu privire la persoană care ar trebui să conducă spitalul până la organizarea concursului. Mai mult decât atât, cât de curând, mă voi întâlni cu șefii secțiilor Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru a îi consulta cu privire la acest aspect, așa cum este normal. Sunt foarte multe lucruri de discutat!”, a scris șeful CJ pe contul său de Facebook.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, medicul epidemiolog Delia Râșnoveanu, a demisionat, miercuri, din funcție. Decizia Deliei Râșnoveanu, care conduce spitalul din 2017, a venit la două zile după ce președintele Consiliului Județean i-a cerut public demisia în contextul morții tragice a pacientului Victoraș Grozavu.

Comentarii