stiri Braila – debraila.ro

NOUA GENERATIE | Viceprimarul lui Dragomir: „Brailenii vor spune daca Dragomir este sau nu un primar bun, nu PNL, care doar a criticat si a pus bete-n roate!”

In 2016, la doar 30 de ani, Alexandru Jantea Crican a devenit viceprimarul municipiului Braila, dupa ce Marian Dragomir a castigat mandatul de primar cu peste 46% dintre sufragii.

Casatorit si tata al unui baietel, Jantea Crican a intrat in politica la sfarsitul anului 2010, convins fiind ca tinerii trebuie sa se implice in viata publica daca isi doresc orice tip de schimbare. El a ales echipa PSD Braila!

Acum, viceprimarul se afla pe locul 3 pe lista PSD pentru Consiliul Local Municipal.

„Impreuna cu primarul Marian Dragomir am coordonat activitatea de asfaltare din orasul nostru si am construit peste 2.400 de noi locuri de parcare si zone verzi. Am digitalizat activitatea Institutiei Arhitectului Sef al Municipiului Braila – posibilitatea de a depune pentru Certificat de Urbanism online si am implementat sistemul de management urban bazat pe GIS (n.r. Sistem Informational Geografic). In mandatul urmator imi propun sa ma asigur ca toate strazile si trotuarele din Municipiul Braila vor fi asfaltate integral si vom realiza cat mai multe parcari noi, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, cum am facut si din 2016 pana in prezent”, a precizat Jantea Crican.

Cat despre criticile venite din partea oponentilor politici, viceprimarul sustine ca cetatenii sunt cei care vor decide daca administratia Dragomir a performat sau nu.

„Cel mai usor e sa critici! Din punctul meu de vedere, brailenii vor spune daca Marian Dragomir este sau nu un primar bun, nu PNL, care, in ultimii 4 ani, doar a criticat si a pus bete-n roate. Puteau sa vina cu ceva constructiv, dar, cum am zis, cel mai usor e sa stai pe margine si sa spui ca nimic nu e bun. Proiectele primarului Marian Dragomir sunt inexistente pentru PNL. Dar, brailenii le cunosc si le apreciaza. Asta conteaza, pana la urma”, a conchis social-democratul.

Comentarii