stiri Braila – debraila.ro

Noua baieti din Braila, cu varste intre 11 si 18 ani, AU SPART zeci de magazine

Politistii Biroului Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a noua braileni, cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani, banuiti ca ar fi comis mai multe furturi din peste 27 de societati comerciale, situate pe raza municipiului.

Marți, 9 ianuarie, la ora 4:30, politistii Biroului Ordine Publica i-au depistat pe 3 adolescenti, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, din Braila, care, in aceeasi noapte, ar fi patruns prin efractie, fortand lacatele si sistemele de asigurare ale usilor de acces, in 7 magazine, de unde ar fi sustras diferite bunuri si sume de bani.

In urma cercetarilor efectuate de oamenii legii a reiesit faptul ca, in perioada noiembrie 2017-ianuarie 2018, cei trei, impreuna cu alti 6 minori, cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani, ar fi intrat prin efractie in alte peste 20 de societati comerciale.

Prejudiciul, in valoare totala de aproximativ 33.440 de lei, a fost recuperat partial. 

Pe baza probatoriului administrat in cauza, fata de tanarul de 18 ani a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat in formă continuata.

Suspectii minori vor fi cercetati in stare de libertate.

Comentarii