stiri Braila – debraila.ro

Noii SEFI ai Tribunalului si Judecatoriei: Viorel Vasile si Catalin Panturu | Cine sunt cei doi judecatori

Alin CRISTEA

Judecatorul Viorel Vasile este noul presedinte al Tribunalului Braila, obtinand media finala 8,77 la concursul organizat pentru numirea in functie. Si Judecatoria Braila are un nou sef, in persoana lui Catalin Panturu, care a luat concursul cu media finala 8,24. 

Fotoliul de sef al celei mai inalte instante din judet a fost ravnit si de Aurelia Joghiu si Catalina Hermina Roman, judecatoare la sectiile civile. Vasile provine de la Sectia Penala, pe o conduce din luna iunie a acestui an.

In cursa pentru presedintia Judecatoriei, pe langa Panturu, a intrat si Speranta Diaconescu-Macarenco, presedintele Sectiei Penale a instantei.

Judecatorul Catalin Panturu (foto) a reintrat in magistratura in decembrie 2017, avand gradul profesional de judecator de tribunal. Panturu a fost judecator intre 1997 si 2005, insa pe 2 februarie 2005, cand activa la Tribunalul Galati, a demisionat, devenind ulterior ca avocat. 

Totodata, concursul a stabilit noul esalon 2 al celor doua instante, respectiv functiile de vicepresedinte. Astfel, judecatoarea Daniela Vicol (media finala 8,48) si-a pastrat fotoliul de vicepresedinte al Tribunalului, la fel si Sorin Joghiu la Judecatorie (media finala 8,47).

Foto: adevarul.ro

Comentarii