stiri Braila – debraila.ro

NOAPTEA MINTII | Cand i-a vazut pe politisti, un brailean fara permis si-a abandonat masina si a fugit | La scurt timp, a anuntat furtul autoturismului

In noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 02:00, Politia orasului Ianca a fost sesizata, prin apel 112, de catre un barbat, in varsta de 33 de ani, din comuna Sutesti, cu privire la faptul ca, in urma cu putin timp, persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul parcat in dreptul casei sale si l-ar fi abandonat pe drumul comunal 38 Sutesti-Dedulesti.

Dupa cercetari preliminare, politistii au stabilit faptul ca masina a fost cumparata de catre reclamant fara documente legale si ca cele relatate nu se confirma.

Astfel, potrivit oamenilor legii, in jurul orei 01:00, tanarul din Sutesti s-ar fi urcat la volan, iar in timp ce conducea pe drumul comunal 38, pe raza localitatii de domiciliu, la vederea unei patrule de politie ar fi abandonat autovehiculul si ar fi fugit, reclamand ulterior faptul ca i-ar fi fost furat autoturismul.

Cel care a sunat la 112 a fost depistat si legitimat de catre politisti chiar in apropierea masinii, constatandu-se faptul ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Barbatul a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice de sange, pentru a se stabili daca se afla sau nu sub influenta bauturilor alcoolice, cea de-a doua proba refuzand-o.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis.

Comentarii