stiri Braila – debraila.ro

NO COMMENT | Popa si echipa PNL Braila: „TRISTETE si LACRIMI” pentru ca a castigat Florin Citu | Liberalii braileni si-au schimbat pozele cu Orban

In noaptea de dupa congresul care l-a ales pe premierul Florin Citu in functia de presedinte al PNL, liberalii braileni, in frunte cu liderul lor, deputatul Alexandru Popa, nu pareau foarte afectati de infrangerea suferita de Ludovic Orban, candidatul pe care, cel putin la nivel declarativ, l-au sustinut ferm.

In mediul politic au existat numeroase voci care au vorbit despre faptul ca, in urma cu cel putin o luna de zile, Popa a a ajuns la o intelegere cu tabara lui Florin Citu. Astfel, o parte din delegatii filialei ar fi votat la congres cu Florin Citu. Cert este ca, inainte cu o saptamana de congres – atunci cand PNL Braila a aprobat si motiunea lui Citu, deputatul si-a schimbat discursul pro-Orban, precizand cu subiect si predicat ca nu stie daca viziunea lui Orban pentru partid este mai buna decat cea a lui Citu.

La acel moment, votul pentru motiunea lui Citu a fost unul surprinzator tinand cont ca PNL Braila era vazuta ca fiind una dintre filialele cele mai loiale fata de Ludovic Orban. Deputatul Popa, presedintele organizatie judetene, si-a exprimat in nenumarate randuri sustinerea pentru Orban, iar intreaga conducere a avut doar opinii pro-Orban.

Orban este cel care l-a sprijinit pe Alexandru Popa pentru a ajunge si, mai ales, a ramane pe lista PNL pentru Camera Deputatilor, aparandu-l public atunci cand presa centrala a vorbit despre trecutul actualului parlamentar.

Tot dupa congresul care l-a inscaunat pe premierul Florin Citu la sefia PNL, multi liberali din conducerea filialei PNL si-au schimbat, pe retelele de socializare, fotografiile de profil prin care isi aratau sustinerea fata de Ludovic Orban. In acest mod a procedat chiar si deputatul Alexandru Popa.

PNL Braila, filiala pro-Orban, sustinere pentru Florin Citu | Popa A SCHIMBAT discursul: „Votul nu a fost surprinzator pentru mine! Nu stiu daca viziunea lui Orban este mai buna decat a lui Citu”

 

Comentarii