stiri Braila – debraila.ro

Nita Nicu, ales presedinte al ATOP. Chiriac: „Urmatoarele sedinte sa aiba loc la Ianca, Faurei si Insuratei”

Consilierul judetean Nita Nicu (PSD) a fost ales, joi, in cadrul sedintei de constituire a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, presedinte al organismului. Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac.

„Am discutat probleme generale, privind finantarea si sustinerea in continuare de catre Consiliul Judetean Braila a tot ce inseamna ATOP ca si siguranta, pe proiectele de investitii. Am reluat discutia pe monitorizare video, in scoli, in municipiu. Am discutat un pic pe partea de echipamente. Ma refer la calculatoare, pentru ca au nevoie. Fiecare institutie in parte, Politia, Jandarmeria, Politia Locala, au multumit pentru sprijinul pe care CJ l-a acordat in ultimii ani. Le-am promis ca, in continuare, vom avea o relatie foarte buna si vom sprijini toate actiunile ATOP”, a spus Chiriac.

Seful CJ a tinut sa precizeze ca isi doreste ca ATOP sa devina mult mai vizibila in spatiul public: „I-am rugat foarte mult ca urmatoarele sedinta sa aiba loc si la Ianca, Faurei si Insuratei, pentru a fi mai aproape de cetateni si sa le explice cu ce see ocupa si care sunt actiunile lor in beneficiul institutiilor.”

Sursa foto: Adevarul

 

Comentarii