stiri Braila – debraila.ro

NEVINOVAT, aruncat in spatele GRATIILOR | Acuzat ca si-a omorat tatal, un brailean a fost retinut 24 de ore

Un barbat, in varsta de 62 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, marti, fiind suspect de omor. Si-ar fi ucis tatal, care a fost gasit fara suflare si cu arsuri pe corp, in curtea casei sale.

Scenariul era sumbru: individul si-ar fi incendiat parintele!

Braileanul din comuna Racovita a ajuns in spatele gratiilor si urma sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, insa filmul oamenilor legii a fost demontat de rezultatele necropsiei.

Medicul legist a stabilit fara echivoc, informatie publicata in exclusivitate de DEBRAILA.ro, ca batranul a murit in urma unui stop cardio-respirator, nefiind vorba de crima.

Mai exact, potrivit raportului intocmit in urma necropsiei, s-a stabilit ca victima a incetat din viata inainte ca flacarile sa ii cuprinda corpul. Practic, dupa ce sortul de cauciuc pe care il purta s-a aprins, nonagenarul s-a speriat si inima a incetat sa ii mai bata.

“Nu exista urma dinamice. E vorba de combustie accidentala. Este exclus ca cineva sa il fi ucis”, au precizat surse judiciare pentru DEBRAILA.ro.

Dupa ce, in cursul zile de miercuri, raportul necropsiei a ajuns la Parchet, procurorul a revocat masura retinerii, care fusese luata cu o zi inainte.

Singurele urme de violenta identificate pe corpul batranului sunt cele cauzate de muscaturile cainilor din gospodarie.

Braileanul retinut si apoi lasat in libertate poate da statul in judecata.

Comentarii