stiri Braila – debraila.ro

Nechita, independentul de la CJ, despre candidatul PNL: „Eu nu am calitatile lui Boboc: nu intep, nu fur! Eu nu sunt tantar! Sunt satul de ceea ce am patit cu familia Boboc in trecut” | „Gastile din interiorul PNL reprezinta motivul pentru care am ales sa plec din partid”

Ovidiu Nechita, singurul candidat independent inscris in cursa pentru un mandat de consilier judetean, dar si pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre motivele care l-au facut sa demisioneze din PNL chiar inainte de inceperea campaniei electorale, in ciuda faptului ca a fost cel mai vocal consilier judetean din ultimii ani.

Nechita sustine ca „gastile din interiorul partidului” l-au facut sa paraseasca tabara liberalilor si sa aleaga varianta unei candidaturi independente. Fostul PNL-ist a transmis si un mesaj electoratului de dreapta.

„Relatia mea cu adevaratii liberali este in continuare aceeasi. In schimb, cu tradatorii, cei care nu fac cinste gandirii de dreapta si convingerilor liberale, relatiile sunt si vor fi pe masura. Gastile din interiorul partidului, care servesc doar interesul personal si nu cel al cetatenilor acestui judet, reprezinta motivul pentru care am ales sa plec din partid, lucru care nu corespunde convingerilor si obiectivelor liberale. E unul dintre motive, caci au fost mai multe… I-as indemna pe braileni sa voteze adevaratii liberali, pe cei care au convingeri liberale. (…) Sunt foarte multi primari PNL din judet care nu stiu cine sunt candidatii de pe lista partidului pentru Consiliul Judetean. Multi de pe lista nu au experienta necesara pentru a conduce un judet! (…) Faptul ca au ajuns in acest stadiu nu mai e problema mea… Nu mai sunt membru PNL! (…) Eu am fost vandut la un gratar! Nu sunt perfect, dar am o calitate: nu imi place sa mint! Nu mai conteaza cine m-a vandut, pentru ca nu a fost cu factura. Mai nou, se practica si asta in politica. (…) Domnul Capatana, numarul 1 pe lista PNL pentru Consiliul Judetean, a spus ca a fost, este si va fi un om de centru-stanga. Da, a gasit aceasta echipa la PNL, unde oamenii de la baza sunt de dreapta, iar cei din conducere sunt de stanga. Conducerea a considerat ca domnul Capatana e cel mai bun! Sunt oameni competenti care n-au mai fost pusi pe lista sau au fost pusi pe locul 27!”, a declarat sursa citata.

Ovidiu Nechita a adus in discutie si anumite „calitati” ale lui Catalin Boboc, candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean, fostul sau coleg de partid, cu referire la zvonurile privind faptul ca acesta nu si-ar plati datoriile.

„Eu nu am calitatile lui Catalin Boboc: eu nu intep, nu fur! N-am calitatile alea. Eu nu sunt tantar! Nu am calitatile lui. Are foarte multe calitati care am vazut ca se rostogolesc si in presa. Cand vad aceste calitati ale contracandidatului meu, atunci imi da de gandit. El spune ca nu e adevarat, dar stiti… e o vorba: „Te cred… si eu mai mint!” Sunt satul de ceea ce am patit cu familia Boboc in trecut…. Va invit sa va uitati pe portalul instantelor de judecata si o sa vedeti acolo cateva procese. O sa vedeti atunci la ce nivel s-a ajuns! Poate va spun cei de la Politie cum se proceda in forta. Ii urez succes si nu imi doresc sa am calitatile dumnealui!”, a adaugat candidatul independent pentru Consiliul Judetean.

Comentarii