stiri Braila – debraila.ro

Mucea, LA PUSCARIE! | Sentinta MAI BLANDA pentru partida de sex oral cu o minora | Cat va sta tanarul din Jirlau in spatele gratiilor

Madalin Razvan Mucea, in varsta de 22 de ani, a fost condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare, dupa ce, la sfarsitul anului 2017, a obligat o fata de 14 ani sa il satisfaca oral intr-un autoturism. Tanarul din comuna Jirlau primise initial, la Judecatoria Faurei, o pedeapsa de 6 ani de inchisoare, pe care judecatorii Curtii de Apel Galati au considerat-o prea aspra.

Curtea de Apel Galati a retinut in favoarea lui Mucea circumstante atenuante, respectiv „imprejurarile legate de fapta comisa, care diminueaza gravitatea infractiunii sau periculozitatea infractorului”.

Mai mult decat atat, din pedepasa va fi scazuta perioada in care violatorul a stat in arest preventiv si arest la domiciliu, adica aproape un an si jumatate.

In seara zilei de 17 decembrie 2017, in jurul orei 19:00, Mucea a fortat o minora de 14 ani, tot din Jirlau, sa intretina un raport sexual oral, pe un camp de langa localitate, bruscand-o si lovind-o. Victima fusese luata cu forta dintr-o statie de autobuz si urcata in autoturismul celui condamnat la 4 ani de inchisoare pentru viol.

Tanarului ii este interzis ca timp de trei ani dupa ispasirea pedepsei sa comunice sau sa se apropie la mai putin de 150 de metri de minora pe care a violat-o.

Comentarii