stiri Braila – debraila.ro

Mircea Florin: „Brailenii care ajung la Spitalul Judetean sa plece fara sa li se ceara spaga, sa plece multumiti”

Social-democratul Mircea Florin, noul presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean, a declarat pentru DEBRAILA ca structura pe care o conduce va verifica daca se cere sau nu spaga pentru angajarile din spital, situatie pe care mass-media a relatat-o de nenumarate ori, subliniind ca celor care isi cauta un loc de munca sau pacientilor nu trebuie sa li se ceara „bani sau cadouri”.

„Stiu o parte din situatia de la Spitalul Judetean, nu pot spune ca stiu tot. Cel mai bine ar fi ca cineva sa vina si sa spuna cu subiect si predicat cine si cand i-a cerut spaga, dar vom verifica si cu alte metode presupusele spagi. Se vor vedea niste pasi importanti. Omul vine de necaz la spital, nu de placere, asa ca macar sa plece multumit. Brailenii care ajung aici sa plece fara sa li se ceara spaga, sa plece multumiti ca s-a facut tot ce se putea”, a spus seful CA.

Mircea Florin a mai adaugat ca noul Consiliu de Administratie al spitalului se va implica „total” pentru rezolvarea problemelor care ii afecteaza pe cetateni, fie direct, fie indirect.

Sursa foto: Adevarul

Comentarii