stiri Braila – debraila.ro

Mihai Tudose si handbalul brailean | Ce ar fi spus fostul premier: „Ii voi chema si ii voi da cu capul de pereti pe PSD-isti!” | Presupuse discutii relatate de consilierul judetean Iordache (PND)

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) sustine ca fostul premier Mihai Tudose, presedintele Organizatiei Judetene PSD, i-ar fi transmis ca este nemultumit de modul in care este condus clubul de handbal „Dunarea”, la carma caruia se afla membrii PSD.

Liderul social-democratilor braileni este, in opinia sursei citate, „singurul responsabil direct pentru ce se intampla” la HC Dunarea, fapt pe care l-ar fi admis chiar Tudose. Afirmatiile au fost facute la Realitatea TV Galati-Braila, in emisiunea „Deschide lumea”.

Am vorbit cu domnul Tudose, caruia i-am si spus ca este, la ora aceasta, singurul responsabil direct pentru ce se intampla. N-ar trebui sa stea mai mult pe la Bucuresti, ca este presedintele filialei brailene. Domnul Tudose este garantul politic al tuturor actiunilor acestor oameni. Ei sunt membri PSD, sunt propusi de PSD pe liste, au castigat alegerile cu PSD. Mihai Tudose mi-a dat dreptate: <<Asa este!>>”, a declarat Catalin Iordache.

PND-istul Iordache a mai afirmat ca echipa de handbal a inregistrat rezultate slabe in utlima perioada din cauza conducerii. Tudose i-ar fi sugerat consilierului judetean sa initieze o discutie intre Consiliul Judetean, Primarie – principalii finantatori ai clubului si cei care se afla la varful HC Dunarea, la care sa participe si parlamentarii Brailei.

Propunerea nu ar fi fost agreata de cele trei entitati (n.r. CJ, Primarie si conducerea HC Dunarea), fapt pe care Iordache i l-ar fi comunicat lui Tudose.

„Mi-a zis textual: <<Ii voi chema si ii voi da cu capul de pereti>>. Eu l-am intrebat daca in public si mi-a zis ca la partid. Am inteles ca intalnirea este in weekend”, a mai adaugat consilierul judetean.

Stefan Catalin Iordache a fost vicepresedinte al HC Dunarea, demisionand in februarie 2018, dupa un conflict deschis cu George Caranica (PSD), presedintele clubului de handbal. Atunci, PND-istul l-a acuzat pe Caranica ca distruge echipa, adresandu-i numeroase injurii, in timp ce seful HC Dunarea sustinea ca este santajat de Iordache, prin intermediul publicatiei online pe care o detine consilierul judetean, cu scopul de a controla deciziile luate de conducere.

Comentarii