stiri Braila – debraila.ro

Mihai Tudose, pacientului Dragnea: „Ia du-te, mai baiatule, la Urgente, sa vezi ce conditii sunt acolo! De ce ai ales sa te internezi intr-o clinica particulara?”

„Ia du-te, mai baiatule, la Urgente, sa vezi ce conditii sunt acolo!”, este indemnul fostului premier Mihai Tudose (ProRomania) pentru Liviu Dragnea, care este internat intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc.

Presedintele PSD a ajuns pe patul de spital in cursul zilei de sambata, in conditiile in care ar fi trebuit ca luni sa se prezinte la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat in procesul care, in prima instanta, i-a adus o condamnare de 3 ani si 6 luni cu executare.

„Am si eu o intrebare pentru Dragnea, daca intr-adevar are probleme de sanatate si nu vrea doar sa evite termenul de judecata: de ce ai ales sa te internezi intr-o clinica particulara, si nu intr-un spital regional? Sa te scoli in zori, sa-ti iei numar de asteptare, sa capeti trimitere la RMN, sa stai printre bacterii si semeni bolnavi… Romanii nu si-au dat functia de al treilea om in stat si sunt nevoiti sa treaca prin toate astea. Pe zi ce trece, toti mai multi romani se satura de minciunile si abuzurile lui Dragnea”, a declarat deputatul ProRomania pentru podul.ro.

Tudose a mai adaugat faptul ca Dragnea „este preocupat doar sa isi salveze pielea si sa nu ajunga la inchisoare”.

„Sondajele arata ca PSD s-a prabusit la 24%. Caderea este libera, certa. Eu sunt convins ca PSD o sa coboare pana la 17-18% – cam asta-i nucleul dur al partidului, adevaratul sau prag critic. Cu Dragnea sef, PSD se indreapta spre disolutia totala, nu-i un secret pentru nimeni. Pe Dragnea nu-l intereseaza ca distruge in mod programatic partidul. Unica sa miza este sa nu ajunga la inchisoare, desi pune partidul in gard”, a conchis fostul prim-ministru, potrivit sursei citate.

HotNews noteaza faptul ca Liviu Dragnea a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din România: un spital „gigant, dupa modelul AKH Viena”, dar „mai mare” in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene.

Comentarii