stiri Braila – debraila.ro

Mihai Tudose, dupa amenintarile lui Dragnea: „Asta-i omul! De asta sunt farmacii permanent deschise, ca poti sa mai ai nevoie…”

Fostul premier Mihai Tudose a comentat, in cadrul unei conferinte de presa, amenintarile pe care Liviu Dragnea le-a transmis celor care au demisionat din PSD si s-au alaturat ProRomania, partid condus de Victor Ponta. Totodata, deputatul brailean afirma ca liderul PSD l-ar fi amenintat pe un parlamentar social-democrat de Buzau care ar fi discutat si cu parlamentari ProRomania pentru a ii fi sustinuta o initiativa legislativa.

„Eu, ceea ce am vazut ieri (n.r. sambata), la Resita, in afara de protestatari, in afara de tavi cu alte lucruri pe ele, am vazut foarte multi jandarmi. Un partid iubit si un lider iubit care are nevoie de jandarmi transmit un alt gen de mesaj. Nu poti sa te feresti de oameni, sa stai in curte cu 20-30 ai tai… Cred ca e primul pas spre ceva ce nu cred ca ne dorim niciunul dintre noi. In 2016, fiecare am facut tot ce am putut prin judetele pe care le reprezentam. In 2016, dupa alegeri, domnul presedinte Dragnea a zis, domnule, e drept ca toti ati avut o closca pe oua pe acolo, dar, de fapt, toate ouale sunt ale mele. Cocosul si-a luat toate cele 46 de oua si le-a pus la el in cos. Hai sa vedem cati pui mai scoate acum din ele, fiindca inteleg ca numai gaina lui face oua si noi toti am fost niste securisti. Dar si aici a lasat o poarta deschisa, fiindca stie ce urmeaza. Stie ca vor mai pleca si alti oameni de buna credinta de acolo. Vezi, domnule, nu au plecat chiar toti, mai sunt unii, ca altfel spunea gata, ne-am curatat, acestia suntem. O sa mai plece oameni ca n-au cum sa mai stea in acea mizerie”, a spus Tudose.

Deputatul ProRomania a relatat si ce i-a spus Liviu Dragnea parlamentarului PSD care a apelat la sprijinul ProRomania pentru o initiativa legislativa legata de apicultura: „Dupa ce a terminat de plimbat albina, a fost chemat de seful albinelor, de trantorul-sef, si l-a intrebat ce cauta la ProRomania. I-a zis ca incerca sa stranga niste semnaturi, de peste tot. Replica pe care a primit-o, in public, a fost fabuloasa: <<Ba, daca e vorba ca cauti voturi de acolo, nu o sa le mai ai pe ale noastre!>>  Asta-i omul… asta-i omul! De asta sunt si farmacii permanente deschise, ca poti sa mai ai nevoie…”

Dragnea, intr-un discurs sustinut, sambata, in fata social-democratilor din judetul Caras-Severin, le-a transmis „baietilor din partid care au devenit dintr-o data suparati” ca „se va ocupa de ei”.

Comentarii