stiri Braila – debraila.ro

Mihai Tudose, despre C. Boboc – 23,94%: „E unicul candidat la orice! Sper ca va candida din nou, la parlamentare!” | Despre atacurile din campanie: „Toti cretinii care au dat cu pietre si laturi, acum isi ling ranile sau ce isi ling ei acolo”

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) i-a criticat in termeni duri pe candidatii care au dus o campanie electorala negativa, precizand faptul ca „toti cretinii care au aruncat cu laturi, acum isi ling ranile sau ce isi ling ei”.

Totodata, Tudose l-a ironizat pe fostul prefect Catalin Boboc, candidatul Aliantei PNL-Braila Noua la presedintia Consiliului Judetean, care a obtinut 23,94% dintre sufragii.

„Dragomir si Chiriac au cateodata prea mult bun-simt. Ma refer la atacurile la care au fost supusi, niste atacuri absolut mizere. Cea mai buna razbunare este faptul ca, dupa rezultate, toti cretinii, iertati-ma, care au dat cu pietre si cu laturi in cei doi candidati PSD, cateodata si in mine… isi ling ranile sau ce isi ling ei acolo, sub masa. (…) Ii asteptam cu mult drag la campania de la parlamentare, cand sper ca domnul Boboc, care e unicul candidat la orice, va candida din nou. Il recomanda scorul de acum – inteleg ca a luat sub un mandat de deputat. Il asteptam cu drag, ca sa ii demonstram ca noi suntem seriosi si apreciati de braileni. Brailenii le-au explicat cam cum se intampla lucrurile si le multumesc pentru acest lucru! (…) Desi am mai spus unele lucruri in campanie, credeti-ma ca am tacut la multe!”, a declarat fostul prim-ministru.

Comentarii