stiri Braila – debraila.ro

Meirosu (ProRomania), fost sustinator al primarului Dragomir: „Asteptam mai mult! Gunoiul se gaseste peste tot in acest oras”

Deputatul ProRomania Emilia Meirosu, care a demisionat din PSD in urma cu aproximativ jumatate de an, sustine ca avea asteptari mai mari din partea primarului Marian Dragomir, pe care l-a sustinut in campania electorala din 2016.

Parlamentarul brailean a mai mentionat faptul ca „orice se putea face mai mult din ce a promis”.

„Asteptam mai mult din partea primarului Dragomir. Acum, de ce nu s-a intamplat mai mult… nu pot sa va spun. Nu ma dezic de faptul ca l-am sustinut pe Dragomir, am mers impreuna in foarte multe locuri din oras in campania electorala. (…) Orice se putea face mai mult din ce a promis. (…) Unui cetatean caruia i-am zis sa-l voteze pe Dragomir in 2016, acum, daca m-ar intreba ce sa faca in 2020, i-as spune ca n-as putea sa ii dau un raspuns clar. Sa vedem, intr-adevar, pana la finalul mandatului ce reuseste sa faca din ce a promis. Eu cred ca are si o multime de alte proceduri pe care nu le-a finalizat si am speranta ca vom intra intr-un fagas normal”, a declarat Meirosu.

Totodata, presedintele filialei ProRomania a enumarat principalele probleme pe care le-a identificat la nivelul municipiului si a caror rezolvare sta in pixul primarului Dragomir, vorbind despre salubritate, infrastructura si transportul public de calatori.

„Sunt si elemente care creeaza multumire, sunt si elemente care creeaza nemultumire in ceea ce priveste modul in care PSD guverneaza Braila. Eu va spun ce s-a discutat in sedinta de organizatie: cea mai mare nemultumire la ora aceasta o reprezinta gunoiul, care se gaseste peste tot in acest oras. Oamenii asta spun. Situatia aceasta pe ecologizare, pe incalcarea a tot felul de reguli stabilite de institutii nationale si judetene, de institutii care ar trebui sa verifice aplicarea acestor reguli si legi, creeaza marea nemultumire. Gunoiul, infrastructura… Iar pe transportul in comun, singurul repros este ca oamenii asteapta foarte mult in statia de autobuz”, a conchis sursa citata.

Comentarii