stiri Braila – debraila.ro

Meirosu (ProRomania): “Bine ai venit, Mihai! Un om de cuvant si un politician redutabil. Semnarea contractului pentru pod, un fapt care spune multe”

Deputatul Emilia Meirosu, coordonatorul Organizatiei Judetene ProRomania, a reactionat, pe o retea de socializare, la scurt timp dupa anuntul fostului premier Mihai Tudose legat de demisia din PSD si inscrierea in ProRomania, partid condus de Victor Ponta.

Meirosu il descrie pe Tudose ca fiind “un coleg si un prieten de nadejde, un om de cuvant si un politician redutabil”.

“Bine ai venit, Mihai! (…) Il cunosc pe Mihai Tudose de ani buni si stiu ca gaseste onoarea mai importanta ca orice altceva. Ma bucur din suflet ca a luat decizia de a se alatura echipei ProRomania!”, a precizat deputatul ProRomania.

Totodata, Emilia Meirosu a amintit de momentul semnarii contractului pentru podul suspendat peste Dunare de la Braila: “In ultima zi ca premier a lui Mihai Tudose, s-a semnat, in prezenta sa, contractul pentru podul peste Dunare, un fapt care spune multe despre cum se raporteaza la cei care l-au ales, la braileni.”

Meirosu a demisionat din PSD in mai 2018, cand a reclamat “o dorinta de discreditare a ideii de femeie in politica”, cu referire directa la premierul Viorica Dancila.

Comentarii