stiri Braila – debraila.ro

Medicul Minescu (PNL): „Nu managerul Iugulescu a impiedicat dezvoltarea Spitalului Judetean, ci Consiliul Judetean. Nu tine de competenta sau incompetenta managerului”

Medicul Bogdan Minescu, candidat PNL pentru Camera Deputatilor si fost consilier judetean, sustine ca sirul de scandaluri care a avut in prim-plan Spitalul Judetean, cum ar fi cele legate de investitiile blocate, spagile pentru angajare sau furtul citostaticelor, nu tin de managerul Mihail Iugulescu, ci de Consiliul Judetean.

„Dansul isi termina mandatul in martie, asa ca, probabil, lucrurile vor fi altele. Problema principala la Spitalul Judetean, ceea ce a impiedicat dezvoltarea spitalului, nu este managerul, ci Consiliul Judetean. Tot ceea ce s-a inceput in jurul Spitalului Judetean nu s-a intrerupt din pricina managerului spitalului. Nu avea nicio capacitate de decizie. Eu am vrut atat de tare sa se vada acea sectie noua de cardiologie, incat s-a daramat pamantul in fata ei. Deci, tot ce se intampla acolo se intampla pentru ca au fost facute niste contracte defectuoase. Cei care s-au perindat la conducerea Consiliului Judetean nu au facut nimic. Le-a fost frica sa puna mana pe pix. Nu cred ca tine de competenta sau de incompetenta managerului ce se intampla la spital, a declarat Minescu.

Comentarii