stiri Braila – debraila.ro

Medicul de familie al soferului ucigas, PRIMA DECLARATIE: „In 2006 a facut convulsii, l-am trimis la neurolog, suspect de epilepsie, dar nu mi-a adus rezultatul de la specialist”

Medicul de familie al soferului care a ucis cinci persoane in statia de autobuz de la TUG a declarat pentru DEBRAILA.RO ca,in anul 2006, cand Marius Negoita avea 17 ani, l-a trimis la un consult neurologic, ca fiind suspect de epilepsie, insa nu a primit niciodata rezultatul parafat de medicul specialist.

Steluta Nedelcu sustine ca, desi a trecut la diagostic, in fisa de trimitere, epilepsie, este vorba doar de o supozitie, si ca doar un neurolog ar fi putut confirma boala. Mai exact, in evidentele medicului de familiei, Negoita nu apare cu diagnosticul de crize epileptice.

„Baiatul asta nu are in evidentele mele documente cu diagnostic de epilepsie, dat de un neurolog. Asta se poate controla foarte usor. Niciodata nu i-am dat niciun tratament pentru epilepsie. In 2006, Marius Negoita mi-a venit cu un rezultat RMN de la Bucuresti, fara sa il fi trimis eu la control, in care nu se specifica diagnosticul, ci doar niste modificari care apar pe RMN. I-am dat trimitere la Neurologie, eu am pus diagnosticul in trimitere epilepsie, dar eu nu am drept sa il iau in evidenta cu acest diagnostic pentru ca nu am raspunsul de la neurolog. Mi-a zis ca a facut niste convulsii. Eu nu am primit niciodata raspunsul medicului la care l-am trimis. Nu l-a adus sau nu stiu daca a fost. Eu nu puteam sa il iau in evidenta ca epileptic fara sa am avizul specialistului”, ne-a spus doctorul Nedelcu.

Cadrul medical a mai adaugat faptul ca l-a vazut ultima oara pe sofer in urma cu trei ani, cand a venit la cabinet pentru a-si trata o cu totul alta afectiune decat epilepsie

Comentarii