stiri Braila – debraila.ro

McDonald’s ia in calcul deschiderea unui restaurant in Braila

McDonald’s Romania, liderul pietei locale de restaurante cu servire rapida, cu 67 de unitati si afaceri de peste 120 de milioane de euro anul trecut, intentioneaza sa deschida noi restaurante in urmatorii cinci ani, printre orasele luate in calcul pentru extindere aflandu-se si Braila. Declaratia apartine lui Daniel Boaje, actionar si director general al companiei.

„Anul acesta incercam sa deschidem un nou restaurant in Romania, dar cel mai probabil anul viitor va fi inaugurarea. Suntem o companie care se dezvolta foarte bine si avem capital pentru investitii. Ne uitam la Satu Mare, la Focsani, la Targoviste, la Alba Iulia, la Braila. Aceste orase sunt luate in calcul pentru extindere in urmatorii 5 ani”, a spus Boaje pentru Ziarul Financiar.

Primarul Aurel Simionescu a declarat pentru DEBRAILA.RO ca in ultimii ani au existat mai multe discutii intre Municipalitate si McDonald’s, insa nu a rezultat un proiect concret.

„Ei au venit de mai multe ori. Le-am aratat terenuri, posibilitati, insa nu a fost nimic la modul clar. Din cate stiu au existat discutii si in zona privata”, a precizat edilul.

Comentarii