stiri Braila – debraila.ro

Market-urile Carrefour de la Microhala si Piata Mare se transforma, dupa 9 ianuarie 2017, in Zanfir Supermarket

Retailerul vrancean Zanfir, detinut de sotii Lilieana și Vasile Zanfir, va prelua cele doua magazine Carrefour Market din Braila, in urma angajamentului Carrefour fata de Consiliul Concurentei in momentul preluarii supermarketurilor Billa.

Astfel, Carrefour va cesiona dupa data de 9 ianuarie 2017 magazinul, echipamentul si personalul magazinelor Market situate pe strada Scolilor nr. 95 – in complexul Microhala, respectiv pe Bd. Dorobanti nr. 78 – Piata Mare.

Carrefour a anuntat finalizarea achizitiei Billa la data de 1 iulie 2016 si pentru a elimina problemele de concurenta s-a angajat sa transfere trei magazine din Braila, doua supermarketuri Market si o unitate Billa. Transferul catre Zanfir SNC, firma care opereaza unitatile Zanfir, nu vizeazs si magazinul Billa, acesta ramanand parte a Carrefour pana in momentul in care va fi identificat un operator interesat sa preia activitatea supermarketului.

Angajatii celor doua magazine vor fi transferati catre Zanfir SNC si vor avea garantate aceleasi conditii de munca si de incadrare, pastrandu-si salariul si tichetele de masa.

Dupa transfer, Zanfir interntioneaza sa inchida temporar magazinele in vederea reamenajarii si rebrandingului.

Zanfir este cea mai veche retea de magazine din zona Vrancei si a fost infiintata in anul 1991 de Lilieana si Vasile Zanfir. De-a lungul timpului, retailerul si-a adjudecat si titlul de cea mai extinsa retea din regiune, in acest moment operand 10 unitati comerciale. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 116 milioane de lei, iar pentru anul acesta Lilieana Zanfir estimeaza un avans de aproximativ 30%.

Comentarii