stiri Braila – debraila.ro

Marius Dobrota (PSD) este noul membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, in locul Carmeliei Dragomir Balanica

Consilierul judetean Marius Dobrota (PSD) a fost ales in calitate de membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, fotoliu ramas vacant dupa plecarea Carmeliei Dragomir Balanica din Consiliul Judetean, prin demisie. Balanica era si presedintele ATOP, membrii organismului urmand sa aleaga un nou sef.

Dobrota a fost propunerea PSD si a adunat 18 voturi „pentru” si 11 „impotriva”, in timp ce consilierul judetean liberal Adrian Vacu, propunerea PNL, a primit doar 11 voturi „pentru”.

Membrii ATOP primesc o indemnizatie de sedinta.

Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica este un organism independent cu rol consultativ, fara personalitate juridica, care s-a constituit si functioneaza pe langa Consiliul Judetean si care isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane in scopul asigurarii bunei desfasurari si sporirii eficientei serviciului politienesc.

Comentarii