stiri Braila – debraila.ro

Marian Simion, fost polițist, este candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean: „Eu nu am mai făcut politică”

Fost polițist, Marian Simion (foto), în vârstă de 48 de ani, va candida din partea AUR pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean. Acesta a fost prezentat, recent, în cadrul unei conferințe de presă, de către Florin Cîrligea, cel care intră din partea AUR în bătălia electorală pentru Primăria Brăila.

Simion coordonează și Asociația Sportivă „Prietenii lui Flipper”, unde cei mici sunt inițiați în tainele înotului. De altfel, și ca polițist a participat și a obținut premii la campionatele de înot organizate de Ministerul Afacerilor Interne.

Revenind la candidatură, Marian Simion a subliniat faptul că primul contact cu politica l-a avut atunci când s-a înscris în partidul condus de George Simion.

„N-am făcut politică până la momentul de față. Încercăm, acum, cu această echipa de AUR să schimbăm ceva și sunt convins că vom reuși. (…) Este primul partid la care am venit și vreau să rămân. Vin de acolo, din rândul oamenilor, de jos. (…) Avem oameni de valoare alături de noi și vrem să aducem un plus acestui județ. (…) Vrem să convingem investitori să ajungă aici și să ajute acest județ. Încercăm să dezvoltăm niște centre zonale pentru sport. Încercăm să facem mai mult decât s-a făcut până în momentul de față! Vrem să construim și câteva bazine de înot în mediul rural – nu de dimensiuni foarte mari – pentru ca cei din județ să își permită să ajungă la cursuri de înot. O să încercăm să ajutăm copiii proveniți din familii defavorizate, să îi ajutăm să urmeze cursurile școlare și să reducem abandonul școlar. Sunt necesare schimbări și în zona de sănătate”, a declarat Simion. 

Totodată, candidatul AUR la președinția CJ a mai subliniat faptul că nu își dorește ca în campania electorală să promită „foarte multe lucruri”: „Încercăm să fim realiști și să ne canalizăm pe problemele cetățeanului!”.

Comentarii