stiri Braila – debraila.ro

Marian a murit NEVINOVAT la doar 23 de ani | VINOVAT, un sofer care, la randul lui, si-a pierdut viata

La doar 23 de ani, Marian Munteanu (foto) a murit nevinovat, vineri dimineata, intr-un accident teribil, dupa ce un sofer s-a angajat intr-o depasire inconstienta.

Tanarul se afla in autobuzul care il aducea de la serviciu. Era in drum spre casa, la Oprisenesti. Muncise toata noaptea la fabrica „Yazaki”, unde era angajat de cateva luni.

Pe drumul national 2B, intre localitatile Urleasca si Oprisenesti, autobuzul in care se afla Marian a fost depasit neregulamentar de soferul unui autoturism Toyota cu numere de Galati. Masina a intrat in coliziune frontala cu un TIR, impactul fiind nimicitor.

Tragedia a facut ca barbatul aflat la volanul autobuzului, in incercarea de a evita un eventual impact, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe camp. Atunci, tanarul care mai avea doar cativa kilometri pana ajungea acasa si-a pierdut viata.

Marian Munteanu era singur la parinti.

In accident a murit si soferul autoturismului Toyota, un galatean de 65 de ani, in timp ce soferul autobuzului si un pasager au fost raniti, fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta.

Traficul in zona a fost blocat ore bune.

Compania „Yazaki” a anuntat, pe o retea de socializare, faptul ca va acorda „tot sprijinul necesar” familiei angajatului care a decedat intr-un mod atat de cumplit.

VIDEO (Click AICI!)

Comentarii