stiri Braila – debraila.ro

Malinche, primarul Gropeniului (PNL): „Sa ingropam vestita cearta PDL si PNL. Totusi, ma gandesc ca liderii de la Braila au invatat ceva din lectia data de electorat”

Primarul comunei Gropeni, liberalul Stan Malinche, considera ca Organizatia Judeteana PNL trebuie sa iasa unita din alegerile interne care vor urma, precizand pentru DEBRAILA ca „vestita cearta intre PDL si PNL trebuie ingropata o data pentru totdeauna”.

„Trebuie sa iesim in fata, sa spunem ce avem de spus. Electoratul are asteptari de la noi, nu sa existam ca si cum nu am exista. Cred ca inca nu ne-am trezit cu totii dupa infrangerea rusinoasa de la parlamentare, ca sa zic asa. Eu imi doresc niste alegeri corecte si sper ca organizatia sa se puna pe picioare. Sa se incheie toata degringolada de dupa demisia lui Boboc, ca sa nu ii spun ruptura. De acolo a plecat totul. Nu stiu cat de vinovat a fost Boboc pentru scorul de la alegerile locale, dar aia a fost pozitia electoratului fata de dumnealui. Daca nu isi dadea demisia, sigur nu se intampla ce s-a intamplat. Sa ingropamm securea razboiului, vestita cearta dintre PDL si PNL. Totusi, ma gandesc ca liderii de la Braila au invatat ceva din lectia data de electorat”, a spus primarul Gropeniului.

Totodata, Malinche a mentionat ca dupa alegerea unui presedinte plin „trebuie sa existe un singur PNL”, care sa faca o opozitie constructiva la administratia PSD.

Sursa foto: MD Press

Comentarii