stiri Braila – debraila.ro

Malinche, primarul comunei Gropeni (PNL): „Filiala nu se rezuma doar la noi, primarii. Cu restul membrilor de partid ce facem? Daca ne tinem batosi, PSD va defila la parlamentare”

Primarul comunei Gropeni, liberalul Stan Malinche, a declarat pentru DEBRAILA ca isi doreste ca vechii liberali si fostii democrat-liberali sa ajunga la un consens in ceea ce priveste lista pentru alegerile parlamentare, sustinand ca daca razboiul intern va continua, la alegerile parlamentare, social-democratii „vor defila”.

„Eu vad unirea acestei organizatii, ca singura solutie. Avem nevoie de toti membrii si sustinatorii pe linie politica a PNL. Sunt inevitabile discutiile, animozitatile si conceptiile diferite, dar pana atunci cand afecteaza partidul. Eu cred in unificarea organizatiei si imi doresc sa se ajunga la un consens. Daca se mentine degringolada si fiecare se tine batos, ne va afecta cu siguranta, iar PSD-istii vor defila la parlamentare. Inteleg ca fiecare avem anumite afinitati, dar trebuie sa ne gandim la partid. Eu cred ca cei din PDL, pe care eu ii consider colegii mei, ei sunt liberali ca toti membrii partidului, vor pune pe primul loc imaginea si interesul organizatiei, ca sa nu ajungem sa primim pe lista parlamentari din nu stiu ce colt de tara”, a precizat primarul de la Gropeni.

Malinche a mai adaugat faptul ca nu este de acord ca primarii sa aiba „putere totala” in luarea deciziei cu privire la lista pentru alegerile parlamentare, argumentand ca „filiala nu se rezuma doar la primari”: „Noi suntem colegi, cu totii. Daca rezumam totul la primari, cu restul colegilor nostri ce facem?”

Sursa foto: MD Press

Comentarii