stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL), Simonei Draghincescu (PND): „V-as raspunde, dar m-ati blocat pe un site de socializare. Va doresc spor in activitatea de sustinere a liderilor PSD”

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL), care l-a criticat pe primarul Dragomir pentru ca nu face declaratii in legatura cu majorarea taxei de salubritate, lasandu-i pe liderii PSD sa isi dea cu parerea, i-a transmis Simonei Draghincescu, fosta sa colega de partid, atat in PDL, cat si in PNL, in prezent consilier judetean PND, ca ii doreste multa sanatate si spor in activitatea de sustinere a liderilor PSD”.

Draghincescu precizase, dupa comentariile lui Lungu, ca Marian Dragomir „este un politician bun daca isi asuma numai lucrurile care dau bine”, amintind ca „PNL a avut viceprimar din 2011 si pana in 2016”.

„Doamna Simona Draghincescu, cu mare placere v-as raspunde comentariului lasat de dumneavoastra, dar, pentru ca m-ati blocat pe un site de socializare nu mai pot citi ce comentarii faceti. Nu e frumos sa adesezi intrebari sau sa lasi comentarii care contin intrebari si persoana intrebata sa nu poata raspunde pentru ca nu poate vedea / citi intrebarea deoarece este blocat de cel care intreaba. Eu va doresc multa sanatate si spor in activitatea de sustinere a liderilor PSD. Nu uitati, nu va lasati sufletul sa se incarce de ura datorita politicii! Daca ne dorim o societate mai buna, trebuie in primul rand, noi cei care suntem implicati in politica, sa nu ne pierdem omenia, a scris liberalul pe o retea de socializare.

Comentarii