stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL): ”Mi-as fi dorit sa avem un Prim Ministru crestin, sa depuna juramantul cu mana pe biblie nu pe coran. Doamna e casatorita cu un sirian”

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) a transmis, pe o retea de socializare, ”un mesaj special pentru membri PSD”, intrebandu-se ”cum e sa faci campanie electorala cu sloganul «MANDRU CA ESTI ROMAN-INDRAZNESTE SA CREZI IN ROMANIA» si sa te trezesti cu propunerea lui Dragnea, pentru Prim Minstru, cu o doamna de religie musulmana”.

”O doamna de religie musulmana care face parte din comunitatea turco-tatara, casatorita cu un sirian..si fina presedintelui partidului PSD. Poti sa mai indraznesti sa crezi ca poti fi mandru in Romania cu asemenea propunere? A se intelege ca respect toate comunitatile, cred ca este un bun tehnocrat..dar mi-as fi dorit sa avem un Prim Ministru crestin sa depuna juramantul cu mana pe biblie nu pe coran”, a scris Lungu pe Facebook.

Sevil Shhaideh este propunerea de premier pe care PSD-ALDE a inaintat-o miercuri presedintelui Klaus Iohannis la consultarile de la Palatul Cotroceni.

Shhaideh a fost ministru al Dezvoltarii Regionale in anul 2015, in Guvernul Ponta. Propunerea PSD a fost timp de aproape 20 de ani director de servicii in Consiliul Judetean Constanta, iar din 2012, dupa numirea lui Liviu Dragnea la conducerea MDRAP, a fost secretar de stat in acest minister.

Comentarii