stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL): „Mi-as dori ca brailenii sa inteleaga ca a sosit momentul schimbarii”

Danut Lungu, candidat PNL pentru Consiliul Judetean, a declarat, la Realitatea TV Braila-Galati, ca „judetul si municipiul Braila au stagnat din cauza coruptiei”, aratand ca vinovati nu sunt doar primarul Aurel Simionescu si fostul baron Gheorghe Bunea Stancu, ci si „absolut toti ceilalti care i-au sustinut”.

„De tot ce se intampla in Braila, in ultimii 8-10 ani, vinovati nu sunt numai Simionescu si Stancu, ci si absolut toti ceilalati care i-au sustinut, atat la Consiliul Local Municipal, cat si la Consiliul Judetean. Daca ei (n.r. Stancu si Simionescu) isi doreau un proiect de hotarare care era facut intentionat ca sa ascunda unele interese persoanale, aveau nevoie si de votul majoritar in CLM si CJ. Mi-as dor ca brailenii sa inteleaga ca a sosit momentul schimbarii. Stiu ca e greu, ca nu mai au incredere in clasa politica, dar nu toti am fost la fel, nu toti ne-am facut averi din afaceri cu statul”, a spus Lungu.

Liberalul a mai adaugat ca, in perioada in care Simionescu si Stancu s-au aflat la conducerea municipiului si judetului, dministratia locala s-a aflat „intr-o continua degradare”.

Comentarii