stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL), despre umbrelele de pe Mihai Eminescu: ”A zapacit Facebook-ul poza asta! A pus Dragomir 30 de umbrele si … oau ce frumos este”

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) sustine ca umbrelele viu colorate montate de Primarie pe o portiune a strazii Mihai Eminescu reprezinta „un contrast intre ce frumos ar fi si cum este de fapt”, aratand ca realitatea se vede parcurgand „la pas” Centrul Vechi.

„A zapacit Facebook-ul poza asta!? Foarte frumos!? (…) Vreti ca sa vedeti/simtiti adevarul, luati-o la pas pe Regala pana la intersectia cu bulevardul Cuza. Si nu numai! Plimbati-va si prin cartiere… Pentru carcotasi, mi-as dori din tot sufletul sa-l felicit pe domnul primar! Dar nu prea am pentru ce!? Isi face doar datoria de edil, administreaza orasul. Ca o face bine, ca o face rau… vom vedea in 20.20. Da, a pus 30 de umbrele si … oau ce frumos este … dar nu vad cladirile lasate in paragina de la cel mult 10 metri. fostul hotel Pescarusul, fostul CEC … si toate celelalte”, a precizat Lungu pe o retea de socializare.

Pe retelele de socializare, fotografii care surprind „curcubeul de umbrele” de pe fosta Regala au strans mii de like-uri si distriburi. Numai pe pagina „debraila.ro”, peste 1.300 de internauti au apreciat umbrelele colorate.

Foto: Lucian Crestez

Comentarii