stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL), despre Draghincescu (PND): „Un fel de purtator de cuvant al PSD. Angajarea ca director adjunct la Zona Libera i-a sters memoria”

Dupa ce consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) l-a atacat public pe fostul viceprimar Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Judetene PNL, numindu-l „un turnator mizer”, a venit si replica din tabara liberalilor. Consilierul judetean Danut Lungu afirma ca „Draghincescu a devenit un fel de purtator de cuvant al PSD”, acuzand-o ca loveste „in imaginea singurului partid din Braila care face opozitie reala actualei administratii locale”.

„Simona Draghincescu a devenit in ultimul timp un analist universal, care vrea sa demonstreze ca se pricepe la tot si la toate. Dupa ce a obtinut printr-un concurs (de imprejurari) un post caldut de director adjunct la R.A. „Zona Libera”, institutie aflata in subordinea Consiliului Municipal, doamna Draghincescu a devenit un fel de purtator de cuvant al PSD. Probabil o fi vreo prevedere din fisa postului! Se pare ca angajarea pe un post bine platit, la stat, oferit cu multa generozitate de conducerea PSD Braila, are darul sa stearga memoria, sa o faca pe doamna Driahincescu sa uite criticile pe care le aducea administratiei locale conduse de PSD in perioada 2012-2016″, se arata intr-un comunicat de presa semnat de Lungu.

Liberalul mai precizeaza ca Simona Draghincescu a uitat, „de cand a trecut in tabara PSD, prin protocolul de sustinere a administratiei locale”, de marile probleme ale Brailei, dand ca exemple gropile de pe strazile din municipiu, dar si de cele de pe drumurile judetene, pretul mare la apa potabila si pluviala platit de braileni, de muntii de gunoaie pe care-i gasesti pe strazile orasului sau haitele de caini comunitari”.

Comentarii