stiri Braila – debraila.ro

Lungu (PNL), cand i se reproseaza ca PNL a avut viceprimar in administratia PSD: „Aveti dreptate, Danaila a dormit, sper sa nu doarma si Dragomir! Un vice nu face ce vrea el”

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) a raspuns, pe o retea de socializare, mai multor intrebari legate de situatia strazilor care, in documentele Primariei, ar fi asfaltate, insa, in realitate, ar fi doar drumuri de pamant, fiind acuzat de unii internauti ca evita sa vorbeasca despre faptul ca liberalii au fost parte a administratiei conduse de PSD-istul Aurel Simionescu, prin viceprimarul Alexandru Danaila.

„Danaila a fost viceprimar sub comanda lui Simionescu. Stiti care sunt atribuitiile unui viceprimar? Nu poate lua decizii de unul singur. Majoritatea decizionala era formata din PSD. Va rog sa nu mai incercati sa insinuati ca vinovat de neasfaltarea strazilor este fostul viceprimar Danaila. (…) Un viceprimar nu face ce vrea el! (…) Aveti dreptate, Danaila a dormit, sper sa nu doarma si noul primar”, a spus Lungu.

Liberalul a mai precizat ca unele strazi figureaza ca fiind asfaltate inca din anul 2004.

Comentarii