stiri Braila – debraila.ro

Ludovic Orban, la Braila: ”Pare un oras care nu are primar. Dragomir tine Braila subdezvoltata”

Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal, s-a aflat, joi, intr-o vizita de lucru in judetul Braila, unde s-a intalnit cu activul de partid, atat in comuna Viziru, cat si in municipiu.

La Viziru, comuna castigata de liberali in vara anului trecut, liderul PNL a discutat cu primarul Victor Doaga si consilierii locali despre proiectele finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala 2.

‘Braila pare ca este un oras care n-are primar”, a declarat Orban in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV Galati-Braila, dupa ce anterior, intr-o conferinta de presa, afirmase ca i-ar spune oricarui brailean intalnit pe strada sa nu mai voteze PSD.

Presedintele PNL considera ca Braila este condusa de ”un primar care nu se pricepe, care pare sa nu aiba cele mai bune intentii si tine orasul subdezvoltat”.

”Braila pare ca este un oras care nu are primar. Cam asa arata Braila! De la starea infrastructurii rutiere, la blocuri – stiti foarte bine ca exista posibilitatea ca primariile sa obtina finantare europeana nerambursabila pentru reabilitarea termica a blocurilor, iar o data cu reabilitarea se imbunatateste si fatada, la multe alte lucruri. Nu se reabiliteaza cladiri istorice. Pare un oras care nu misca, care nu se dezvolta. Am inteles ca in timpul grevei de la ”Braicar”, primarul a sfatuit cetatenii sa dea in judecata ”Braicarul”, o societate a Consiliului Local Municipal. Interesanta modalitate… Ar fi trebuit sa negocieze cu sindicatul si sa nu paralizeze orasul”, a adaugat Ludovic Orban.

Comentarii