stiri Braila – debraila.ro

LIMBAJ DE CAMPANIE | Candidat PNL, unui brailean: „Tatal tau i-a servit mamei tale prezervativul drept ciunga!”

Limbaj colorat in campania electorala desfasurata pe retelele de socializare! Un internaut a fost numit „produs al unui participant la papatul banului public”, cu referire la faptul ca mama acestuia ar fi fost angajata la Consiliul Judetean. Cel care a folosit sintagma deloc fericita este Sorin Ionita, consilier local municipal si candidat pentru un nou mandat pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal.

Si de parca n-ar fi fost de ajuns, Ionita i-a transmis internautului si un mesaj cu privire la ambii parinti: „Daca taticu tau stia la ce foloseste prezervativul si nu i-l servea lui mamuca-ta drept ciunga, noi doi eram mai fericiti acum, nu mai purtam aceasta conversatie!”

Discutia in contradictoriu a plecat de la un text publicat de Petrica Andrei (PNL), primarul comunei Gradistea, in care vorbea despre banii primiti de comuna Gradistea in urma rectificarii bugetare. Postarea a fost distribuita de Sorin Ionita, iar internautul si-a exprimat opinia, facand trimitere la „ipocrizie”.

Internaut: „fix acu i-au alocat inainte de alegeri :)))) Cand psd-u a dat primariilor si altor autoritati locale bani la buget inainte de aleger ati urlat ca e mita electorala. Hypocrisy much?” 

Comentarii