stiri Braila – debraila.ro

Liberalii vor sa-l faca pe muzicianul Nicu Alifantis CETATEAN DE ONOARE al Brailei

Organizatia Judeteana PNL, prin intermediul consilierilor locali municipali, vor propune, in ianuarie 2017, ca braileanului Nicu Alifantis, in varsta de 63 de ani,  muzician, cantaret si compozitor de muzica folk, sa ii fie acordat titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Braila. Anuntul a fost facut de deputatul liberal Vasile Varga.

„Intr-o sedinta cu consilieri si lideri de cartiere s-a hotarat sa se faca o propunere catre Consiliul Local Municipal in cursul lunii ianuarie si sa se acorde si iubitului si indragitului nostru cantaret Nicu Alifantis titlul de cetatean de onoare. Asa este firesc si asa este normal, pentru tot ce a facut in decursul celor 40 de ani de cariera. Este un fiu al Brailei cu adevarat”, a declarat Varga.

„Cetatean de Onoare al Brailei” este un titlu onorific acordat de Consiliul Local Municipal unei persoane a carei activitate sau existenta este legata in mod deosebit de viata municipiului sau pentru talentul si serviciile aduse Brailei.

De obicei, titlul se acorda unor personalitati din domeniul culturii, artei, stiintei, invatamantului sau sanatatii, dar si unor sportivi si oameni de afaceri a caror valoare, competenta si moralitate sunt recunoscute de catre comunitatea locala, celor care au contribuit la dezvoltarea si la cresterea prestigiului Brailei  pe plan national si international, dar si persoanelor care, prin actiunile lor, au contribuit la preintampinarea producerii de evenimente deosebit de grave, in cazuri de calamitate naturala sau situatii de urgenta sau care au contribuit la salvarea de vieti omenesti.

Comentarii