stiri Braila – debraila.ro

Legea cutitului, la Braila: elev intepat cu un cutit si talharit pe Calarasilor | Unul dintre agresori are doar 10 ani

Un elev al Colegiului National „Nicolae Balcescu” a fost intepat cu un cutit si talharit pe Calea Calarasilor de doi minori de etnie roma. Agresiunea s-a petrecut in dupa-amiaza zilei de marti, in jurul orei 14:00, chiar in fata Colegiului „Murgoci”.

Victima, in varsta de 15 ani, a fost abordata de cei doi necunoscuti, fiindu-i ceruta o suma de bani. Minorul le-a dat doar 1 leu, motiv pentru care a fost intepat cu un cutit.

In cele din urma, elevul ranit a plecat singur, cu autobuzul, spre Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean. Cadrele medicale sunt cele care au alertat Politia.

Se pare ca paznicul liceului a vazut scena, insa nu a intervenit, ci chiar a plecat in curtea unitatii de invatamant, inchizand si poarta.

Totodata, cei doi agresori s-au legat si de alti doi adolescenti, ambii cu varsta de 16 ani, de la care ar fi luat doar tigari, fara sa ii raneasca.

Oamenii legii au reusit sa ii identifice pe “cutitari”, constatand ca unul are doar 10 ani, in timp ce celalat va implini peste cateva luni varsta majoratului.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la talharie calificata si talharie calificata.

Comentarii