stiri Braila – debraila.ro

LECTIE pentru liberalii braileni | Primarul din Victoria (PNL) isi cere public SCUZE pentru circul facut de Nechita, colegul sau de partid, in sedintele Consiliului Judetean: „E un ACCIDENT ca a ajuns pe lista partidului”

Stavarel Dorobantu (foto), primarul liberal al comunei Victoria, se delimiteaza clar de modul in care consilierul judetean Ovidiu Nechita, colegul sau de partid, se manifesta in sedintele miniparlamentul judetului. „E accidentul primarilor, caci l-am pus pe lista de consilieri”, a precizat sursa citata.

Dorobantu a profitat de prezenta la un eveniment organizat in Sala Mare a Palatului Administrativ, la care au participat mai multi primari din judet – de toate culorile politice, cerandu-si scuze pentru derapajele consilierului judetean PNL. Primarul comunei Victoria este primul liberal care sanctioneaza public faptul ca Ovidiu Nechita foloseste un limbaj licentios in sedintele Consiliului Judetean.

„Eu imi cer scuze, cam in numele la toti primarii PNL care au votat lista de consilieri judeteni a partidului. Consilierii judeteni au fost pusi de primari, nu de presedintele de partid. Ne cerem scuze public pentru ce face consilierul judetean Ovidiu Nechita, caci noi l-am pus pe lista”, a declarat Stavarel Dorobantu.

In ultimii ani, de foarte multe ori, sedintele Consiliului Judetean se transforma intr-un circ ieftin, in care jignirile inlocuiesc dezbaterile pe teme care ii privesc direct pe braileni, lupta politica intre Opozitie si Putere ajungand la un nivel greu de descris in cuvinte, iar Ovidiu Nechita este singurul ales local liberal care se comporta si vorbeste ca pe maidan.

Recent, Nechita l-a jignit pe Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, numindu-l „magar”. Mai mult decat atat, la sfarsitul sedintei, porivit declaratiilor lui Chiriac, liberalul a fost la un pas de a-l agresa fizic, pe scarile interioare ale Palatului Administrativ, pe presedintele CJ.

Comentarii