stiri Braila – debraila.ro

La inaugurarea clubului Melody au venit si mascatii, insotiti de pompieri si inspectori de munca | Rezultatul: Nimic ILEGAL | „Se comportau de parca eram infractori. Sa nu mai ascultam manele?”

La inaugurarea clubului Melody, situat pe Soseaua Ramnicu-Sarat, au participat, neinvitati ce-i drept, si mascatii, la brat cu lucratori de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” si Inspectoratul Teritorial de Munca. Mega-actiunea din noaptea de 8 spre 9 decembrie, coordonata de Inspectoratul de Politie Judetean, s-a incheiat fara constatarea vreunei fapte penale.

Zeci de politisti, jandarmi, pompieri si inspectori de munca au luat cu asalt clubul plin de petrecareti, la doar cateva ore de la deschiderea oficiala. S-a actionat preventiv, sustin oamenii legii, care, desi au luat la puricat atat documente, cat si persoane, n-au gasit nimic ilegal. Existau informatii cu privire la participarea unor personaje din lumea interlopa, atat din Braila, cat si din alte judete.

Pe contul de Facebook al DEBRAILA.ro am primit mai multe mesaje din partea unor braileni care erau in club la momentul in care mascatii „au descins”. Cei de la Actiuni Speciale ar fi separat femeile de barbati si ar fi bruscat mai multe persoane.

„Stiu ca pare neinteresant dar sa stiti ca asa ceva nu e normal. Eu m-am dus cu prietena si verisorul meu cu prietena lui la club. Am vazut pe internet ca vine Cristi Mega si am zis sa vedem cum e. Nu ne ocupam cu prostii, ba chiar suntem baieti cu afacerile noastre, fara probleme cu legea. Daca avem o vina avem vina ca ne plac manelele. Au intrat la un moment dat mascatii, se facuse o agitatie de nedescris. Ne-au separat de fete, la fel cu toti de acolo. Au dat femeile intr-o parte. Pe unii i-au imbrancit. Zici ca eram deja infractori. Habar nu avem ce e, poate va puteti interesa, dar nu e normal asa. Vorbeau baietii acolo ca nu au gasit nimic. Se comportau de parca eram infractori. Sa nu mai ascultam manele? Unde sa ne ducem? Ca daca ascultam manele ei cred ca suntem si infractori. Pacat”, ne-a scris Flavius R..

Intr-un alt mesaj se vorbeste despre faptul ca „mascatii erau pusi sa gaseasca ce nu exista”.

„Am fost in multe cluburi dar k aici. Au venit fix cand s-a deschis clubul. Venisem la petrecere si cred ca au zis ca dak ne intind ei pe jos, ca asa se face knd e vorba de manelisti, vor rezolva ceva. S-au speriat fetele de acolo. Chiar nu a fost ok. Daca stii k e ceva da domnule vino, ia-l de gat si du-l la Politie, dar asa, doar ca sa iti bati joc de oameni. Nici macar cineva foarte beat nu era acolo. Sincer mascatii erau pusi sa gaseasca ce nu exista. Mie asa mi s-a parut. Chiar in ziua cand s-a deschis ce sa mai zic. Vad ca daca e de Politie nu scrieti nimic dar nu e normal sa stiti”, ne-a semnalat si Iulian B..

Singura amenda aplicata de politisti la Melody Club a fost legata de incalcarea legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor.

Comentarii