stiri Braila – debraila.ro

La 15 ani, talhar la drumul mare / Mai multi braileni l-au prins dupa ce a incercat sa jefuiasca o minora

In seara zilei de duminica, 20 martie, in jurul orei 21:20, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat telefonic de catre un brailean, in varsta de 47 de ani, cu privire la faptul ca un tanar necunoscut a incercat sa-i sustraga, prin violenta, fiicei sale, de 16 ani, un telefon mobil pe care il avea in mana.

La fata locului s-a deplasat de indata un echipaj de siguranta publica, care l-a identificat pe suspectul Goleanu Florin, in varsta de 15 ani, din municipiul Ramnicu-Sarat, care fusese imobilizat si pus la pamant de catre mai multi trecatori cu spirit civic.

Incidentul a avut loc pe Soseaua Buzaului, in apropiere de intersectia cu strada Chisinau.

Politistii l-au condus pe minor la sediul Politiei Municipiului, unde i-a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la talharie calificata.

Luni, Goleanu Florin a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, si a fost prezentat Judecatoriei Braila cu propunere de arestare preventiva. Instanta de judecata a emis, pe numele lui, mandat de arestare preventiva pe o perioada de 20 zile, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ.

Comentarii