stiri Braila – debraila.ro

Justitia infractorilor l-a eliberat pe PERVERSUL de pe Faleza: RECURSUL COMPENSATORIU l-a adus pe strada, unde a batjocorit doi copii!

Dupa doar trei luni de la momentul in care a iesit pe poarta puscariei, braileanul Alexandru Cristian Georgel a violat o fetita de doar 10 ani in scara unui bloc din Galati, iar apoi, in aceeasi zi, a supus un minor la raporturi sexuale orale pe Faleza Brailei. Individul de 39 de ani a fost eliberat conditionat pe 17 decembrie 2018, in baza legii recursului compensatoriu. 

In ciuda trecutului infractional care pare de necrezut si a concluziilor clare ale specialistilor, care vorbesc despre „un pervers sexual cu intarziere psihica si vid emotional”, barbatul a reusit sa scape din spatele gratiilor, castigand 342 de zile de libertate, pentru conditiile grele de detentie. 

Alexandru Cristian Georgel a facut prima oara cunostinta cu rigorile legii penale in 1997, pe cand avea doar 17 ani, pentru talharie, insa a fost vorba despre o condamnare cu suspendare. Dupa 6 ani, individul a primit a doua condamnare, pentru perversiuni sexuale, talharie si port de arma alba. Victimele: mai multe eleve! Pedeapsa: 8 ani si 6 luni de inchisoare!

In 2008, eliberat conditionat pentru buna purtare, perversul a lovit din nou: a atacat cu un cutit doua eleve in toaleta Liceului „Anghel Saligny”, pentru ca apoi sa atinga in zona dorsala o femeie, ziua-n amiaza mare, masturbandu-se in prezenta ei.

Dupa doar un an de libertate, in 2009, braileanul a ajuns din nou in puscarie, teoretic, pentru 4 ani si 3 luni, insa a scapat cu 1 ani si o luna mai devreme.

Intors la vechile si oribilele obiceiuri, cu girul instantei, Alexandru Cristian Georgel a terorizat numeroase persoane de sex feminin, de la copile, la femei in toata firea, pipaindu-le, masturbandu-se in fata lor, obligandu-le sa il atinga in zona intima sau talharindu-le, inclusiv in incinta unor unitati de invatamant.

Printre victimele din 2013 s-a aflat si o angajata a Cresei nr. 3 din cartierul Obor, caz care, la vremea respectiva, a oripilat opinia publica.  Individul a intrat in curtea cresei, unde a siluit-o pe femeia de serviciu , amenintand-o cu un cutit si fortand-o sa ii satisfaca placerile bolnave.

Prins de politisti la o stana din judetul Tulcea, braileanul a ajuns in inchisoare, primind, in 2015, o condamnare de 8 ani si 6 luni de inchisoare, insa legea recursului compensatoriu, adoptata in 2017 de catre majoritatea PSD-ALDE, i-a adus libertatea la sfarsitul anului trecut.

Comentarii