stiri Braila – debraila.ro

Judecatorul L-A LASAT IN LIBERTATE | Cine e autorul tentativei de OMOR de la „Kuky”

Desi l-a injunghiat de mai multe ori in cap si torace pe un tanar, Cioruta Claudiu George, in varsta de 29 de ani, din Tichilesti, nu a fost arestat preventiv, judecatorul de drepturi si libertati stabilind ca masura controlului judiciar pentru 60 de zile este proportionala cu gradul de pericol social al faptei savarsite.

Procurorul de caz l-a vrut pe agresor in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 02:40, un scandal care s-a lasat cu varsare de sange a avut loc in fata shaormeriei „Kuky” de pe Calea Calarasilor. Un tanar de 21 de ani, taximetrist de profesie, a fost batut si injunghiat.

Mario Daniel, care nu se afla in timpul serviciului, a venit cu un prieten la „Kuky”, pentru a manca, insa a facut „greseala” de a interveni intre mai multi tineri care se certau. In acel moment, taximetristul a fost atacat de mai multe persoane din grup. Pentru a se apara a tras mai multe focuri cu un pistol Airsoft cu bile, insa tot nu a reusit sa scape de furia celor pe care a vrut sa-i calmeze.

Tanarul a fost lovit cu pumnii in zona fetei, lovit cu o sticla in cap si injunghiat in spate – fiindu-i atins unul dintre plamani.

Politistii au reusit sa dea de urma agresorului, procurorul dispunand retinerea pentru 24 de ore, sub acuzatia de tentativa la omor.

In cele din urma, Cioruta Claudiu George a scapat din Arest, urmand sa fie cercetat sub control judiciar, ca urmare a hotararii instantei.

Comentarii