stiri Braila – debraila.ro

CONTROL JUDICIAR pentru braileanul care a batut doi politisti

Procurorii au decis ca braileanul care a batut doi politisti aflati in timpul serviciului sa fie cercetat sub control judiciar, dupa ce, initial, fusese retinut. 

Adrian Bunea, in varsta de 50 de ani, a fost prezentat procurorului, care a considerat ca masura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile este cea mai potrivita pentru individul care i-a lovit pe oamenii legii.

Agresiunea a avut loc vineri seara, in jurul orei 22:30, cand oamenii legii s-au prezentat  pe strada Victor Valcovici din cartierul Chercea, unde era in toi o petrecere in toata regula. Muzica data foarte tare i-a facut pe vecini sa sune la 112.

Pentru ca proprietarul casei a refuzat sa se legitimeze si a devenit violent, politistii l-au imobilizat si incatusat. In timp ce-l conduceau la masina, agentii au fost loviti cu pumnii de cumnatul barbatului.

In timpul incaierarii, unuia dintre oamenii legii i-a cazut statia radio TETRA, care a fost furata de o persoana aflata la fata locului, inca neidentificata. Terminalul a fost scos din sistem.

Cei doi agenti au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Comentarii