stiri Braila – debraila.ro

Judecator cu mila de sarbatori | Desi condamnat in prima instanta, violatorul Mucea din Jirlau a scapat din spatele gratiilor

Madalin Razvan Mucea, tanarul din comuna Jirlau, care, in urma cu un an de zile, a obligat o fata de 14 ani sa il satisfaca oral intr-un autoturism, isi va petrece Revelionul la domiciliu, scapand astfel de masura arestului preventiv luata pe 19 decembrie 2017.

Hotararea apartine Curtii de Apel Galati. Pe 27 decemebrie, instanta a inlocuit masura arestarii preventive a lui Mucea cu masura arestului la domiciliu.

„(…) impune inculpatului ca, pe durata arestului la domiciliu, sa se prezinte in fata instantei de judecata ori de cate ori este chemat, sa nu comunice, direct sau indirect, cu persoana vatamata, cu reprezentantul legal al persoanei vatamate (…)”, se arata in incheierea de sedinta a Curtii de Apel Galati.

La sfarsitul lunii octombrie, Judecatoria Faurei l-a condamnat pe Madalin Razvan Mucea la la 6 ani de inchisoare cu executare,  interzicandu-i ca timp de trei ani dupa ispasirea pedepsei sa comunice sau sa se apropie la mai putin de 150 de metri de minora pe care a violat-o.

Pana la sentinta finala a Curtii de Apel Galati, care va pastra sau va schimba decizia judecatorului de la Faurei, tanarul va ramane in arest la domiciliu.

Comentarii