stiri Braila – debraila.ro

Judecatoarea Ciobanu, alesilor locali braileni: „Obligatia de a respecta legea ar trebui sa fie de neuitat”

Judecatoarea Ciobanu Ioana Georgiana, presedintele Biroului Electoral Municipal, a declarat, miercuri, dupa ce le-a inmanat primarului ales si consilierilor municipal alesi certificatele doveditoare ale alegerii in functie, ca „orice functionar ce exercita atributul puterii de stat” ar trebui sa nu uite ca are obligatia de a respecta legea si Constitutia.

„Vreau sa profit de aceasta ocazie pentru a ii felicita pe candidatii care au fost alesi si de a reaminti un lucru care pentru orice functionar ce exercita atributul puterii de stat ar trebui sa fie de neuitat. Noi avem obligatia de a respecta legea si Constitutia, de a veghea la respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetateanului si de a ne exercita cu onoare, constiinta si nepartinire atributiile ce ne revin”, a spus sefa BEM.

Ciobanu a multumit institutiilor care au sprijinit Biroul Electoral Municipal in timpul campaniei electorale, dar si membrilor biroului: „Membrii biroului, care, desi au apartenenta politica diferita, au stiut sa conlucreze in interesul biroului pe care l-am format. Le multumesc cu adevarat”.

Comentarii