stiri Braila – debraila.ro

Jitaru, campionul Brailei, vrea medalie la Jocurile Olimpice din 2020: „Nu cred ca imi lipseste nimic…”

Pugilistul brailean Robert Jitaru, care a cucerit medalia de aur la Campionatul European Under 22 de la Targu Jiu, dupa ce anul trecut a bifat aceeasi performanta la Braila, a declarat, marti, ca isi doreste sa urce pe podium la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Nu cred ca imi lipseste nimic pentru o medalie la Jocurile Olimpice. Important este sa am cat mai multe turnee, cat mai multe meciuri in picioare. Avem nevoie de experienta, de lupte cu adversari cu stiluri cat mai diferite, indiferent de valoarea lor. In rest, am un staff foarte bun si antrenorii potriviti”, a spus Jitaru.

Boxerul a mai adaugat faptul ca, pe langa dificultatea unor meciuri cu adversari pe care i-a intalnit pentru prima oara, a simtit o presiune suplimentara, tinand cont ca a trebuit sa isi apere titlul „acasa”.

„A fost o competitie stresanta. Am simtit multa presiune pe noi pentru ca eram acasa, dar si pentru ca eu trebuia sa imi apar titlul european castigat anul trecut”, a concluzionat sportivul originar din Faurei.

Comentarii