stiri Braila – debraila.ro

Jantea, viceprimarul Brailei: „Incet, incet, cred ca gropile vor fi o chestiune de domeniul trecutului. Vom interveni si pe strazile laturalnice, printre blocuri, in toate cartierele”

Viceprimarul municipiului, social-democratul Alexandru Jantea Crican, crede ca „incet, incet, gropile vor fi o chestiune de domeniul trecutului”, precizand ca, dupa finalizarea lucrarilor de asfaltare si plombare pe arterele principale de circulatie, santierele se vor muta in cartiere, „pe strazile laturalnice”.

„Starea drumurilor este o realitate. Si eu circul cu masina. Am fost atent, nu mi-am distrus masina, insa m fost si eu suparat. Toata lumea e suparata atunci cand circuli pe sosea si apar gropi. Si in prezent sunt suparat cand vad ca nu se plombeaza in ritmul in care as vrea eu sa se plombeze. In momentul de fata am consumat 40-50% din cantitatea de mixtura asfaltica pe care o aveam prinsa in aceast contract. S-a intervenit vizibil pe multe artere din oras si vom continua. Am convingerea ca la final orasul va arata mult mai bine. Incet, incet, cred ca gropile vor fi o chestiune de domeniul trecutului. Am intervenit pe Centura, unde o parte de sosea era distrusa, s-a intervenit pe arterele principale si pe artere care duc la spitale, piete, scoli si pe traseele mijloacelor de transport in comun, apoi vom interveni in zona blocurilor, pe strazile laturalnice. Vom lucra in toate cartierele, dinspre periferie spre centru”, a spus Crican in cadrul emisiunii „Fata-n fata”, la Realitatea TV Galati-Braila.

Viceprimarul Jantea a mai precizat ca, „pana la sfarsitul verii”, spera ca serviciul propriu de plombare si asfaltare al Primariei sa poata incepe activitatea: „Vom interveni punctual atunci cand apar distrugeri ale suprafetei carosabilului. Serviciul a fost aprobat in Consiliul Local Municipal.”

Comentarii