stiri Braila – debraila.ro

Iugulescu, managerul SJU: „Daca angajam toti analfabetii si toate fetele care au terminat scoala sanitara si nu stiu inca sa scrie corect romaneste, atunci vom astepta cu orele la spital”

Medicul Mihail Iugulescu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta, a declarat, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean din 2016, ca pacientii se vor plange in continuare de timpul lung de asteptara pana la consultatie cat timp vor fi angajati „analfabeti si fete care au terminat scoala sanitara si nu stiu inca sa scrie corect romaneste”.

„Cat priveste persoane tinere si persoane cu experienta, aici trebuie sa ne hotaram ce dorim. Daca dorim sa mearga spitalul si sa avem eficienta la Unitatea de Primiri Urgente si in toate sectoarele, atunci sunt de dorit persoanele care au experienta in domeniu. Daca angajam toti analfabetii si toate fetele care au terminat scoala sanitara si facultate de asistente si nu stiu inca sa scrie corect romaneste, atunci vom astepta cu orele si vom avea ce avem in momentul de fata, a declarat Iugulescu.

De cealalta parte, consilierii judeteni Simona Draghincescu (PND) si Danut Lungu (PNL), dar si Francisk Iulian Chiriac (PSD), presedintele Consiliului Judetean, au subliniat faptul ca trebuie angajate si persoane cu experienta, fara insa sa le fie luata sansa sa capete experienta celor care debuteaza in sistem.

Comentarii